Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit (la veille)
- 3 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 100 g de sucre en poudre
- 25 g de chocolat noir, cassé en morceaux
- 25 g de beurre, en dés et 10 g pour le moule
- 200 g de pâte d'amande, coupée en dés
- 5 jaunes d'œufs
- 1 œuf
- 10 g de farine de blé, pour le moule
- 15 g de cacao en poudre non sucré
La ganache (la veille)
- 150 g de chocolat noir, cassé en morceaux
- 250 g de crème liquide
- 20 g de miel
- 50 g de beurre, coupé en dés
- 3 c. à soupe de confiture de framboises
Le glaçage (le jour même)
- 130 g de chocolat noir, cassé en morceaux
- 260 g de crème liquide
- 50 g de miel
- 50 g de beurre, en dés
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2760 kJ / 662 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 48 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Opéra
24h
Pizza végétarienne à fermentation longue
20h
Cheesecake aux fruits d'été
3h 35min
Tarte meringuée au pamplemousse
5u. 45min
Paris-brest aux fraises
1 Std. 45 Min
Gâteau nantais et glace au rhum
13h 15min
Gâteau au chocolat meringué et caramel au café
2h 30 min.
Le russe
3h
Gâteau nantais d'Eric Guérin
2h
Opéra
24h
Tarte aux cassis meringuée
2h 30 min.
Nid de Pâques
1 Std. 45 Min