Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di sovracoscia di pollo disossata e senza pelle a dadini (3 cm), asciugata con carta assorbente
- 40 g di radice fresca di zenzero, a fettine (2 mm)
- 120 g di cipolla, a metà
- 120 g di carota, a pezzi
- 1000 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 200 g di patata, a dadini (2 cm)
- 150 g di crauti in scatola, sgocciolati
- 1 cucchiaio di curcuma in polvere
- 230 g di fagioli bianchi di Spagna in scatola, sgocciolati
- foglie di prezzemolo fresche, tritate, per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1192.4 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 15.7 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 220.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Goulash ungherese
1 Std. 45 Min
Spezzatino di pollo, fagioli rossi e patate dolci
45 min
Spezzatino di tofu e maiale dello Sichuan
20 Min
Carbonada
1 godz.
Zuppa ricca di pollo
2 godz. 15 min
Zuppa di pollo e funghi
55 Min
Zuppa di crauti e panini con salsa ai funghi
55 Min
Stufato di agnello, melanzane e cumino
1 godz. 10 min
Koftas con patate in salsa ai peperoni
1 godz. 40 min
Stufato di maiale, mele e lenticchie
55 Min
Riso pilaf con vitello
1 Std. 50 Min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1 godz. 30 min