Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 whole squid (approx. 250 g and 25 cm long each), cleaned and gutted, all edible parts reserved (see tip)
- 20 g stale bread, torn in pieces
- 5 g fresh parsley leaves
- 10 g dry white wine
- 2 pinches ground white pepper
- 2 Tbsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 75 g double cream
- 2 pinches saffron threads, plus extra for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 881 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 169 mg
Alternatieve recepten
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 Min
Coconut Yoghurt
13h 20min
Tuna dip
15min
Duck and Pork Terrine
52 godz.
Smoked mussels with Pernod sauce
35 Min
Cevapcici with Ajvar (Balkan sausage with Aubergine and Pepper Dip)
2 Std.
Guinean prawns
25 Min
Rabbit stew (Gibelotte)
1 Std. 35 Min
Parmesan gelato
4 godz. 30 min
Horseradish and Chickpea Dip
10min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40min