![Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bbf8699a-1bb1-4d45-b4d5-292e363d2d2e/Derivates/b2b016d8-fe94-44bc-b270-cf9ffc1c0ad0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 whole squid (approx. 250 g and 25 cm long each), cleaned and gutted, all edible parts reserved (see tip)
- 20 g stale bread, torn in pieces
- 5 g fresh parsley leaves
- 10 g dry white wine
- 2 pinches ground white pepper
- 2 Tbsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 75 g double cream
- 2 pinches saffron threads, plus extra for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 881 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 169 mg
Alternatieve recepten
Dill Stuffed Peppers
5 min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, TM6)
20p
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6h 30min
Sous-vide Miso Aubergine
40p
Orange Liqueur Zabaglione
15 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 Std. 15 Min
Creamy Mushrooms
35 Min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1h 45min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min