Thermomix® mesbeschermer nodig

Om dit recept te bereiden heb je de Thermomix® mesbeschermer nodig Meer informatie

Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
TM6

Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce

4.0 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 whole squid (approx. 250 g and 25 cm long each), cleaned and gutted, all edible parts reserved (see tip)
  • 20 g stale bread, torn in pieces
  • 5 g fresh parsley leaves
  • 10 g dry white wine
  • 2 pinches ground white pepper
  • 2 Tbsp olive oil
  • 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
  • 30 g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
    of 1 tsp ascorbic acid powder
  • 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 75 g double cream
  • 2 pinches saffron threads, plus extra for garnishing

Voeding
per 1 portion
Calorieën
881 kJ / 211 kcal
Eiwitten
10 g
Koolhydraten
5 g
Vetten
16 g
Verzadigd vet
7 g
Vezels
0.2 g
Natrium
169 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten