Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 pieces veal shank, sliced, bone in (approx. 160 g-200 g each, 10 cm x 15 cm)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp plain flour
- 4 Tbsp olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 200 g leeks, white part only, sliced (3 mm)
- 1 pinch sweet paprika
- 75 g tomato purée
- 200 g red wine
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2339 kJ / 559 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 372 mg
Alternatieve recepten
Traditional Austrian Beef Goulash
4 Std.
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
3h 15min
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
Geen beoordelingen
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 godz. 40 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 Std.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 λεπτ.
Rare beef steak with herb garlic butter
2u. 15min