Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 pieces veal shank, sliced, bone in (approx. 160 g-200 g each, 10 cm x 15 cm)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp plain flour
- 4 Tbsp olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 200 g leeks, white part only, sliced (3 mm)
- 1 pinch sweet paprika
- 75 g tomato purée
- 200 g red wine
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2339 kJ / 559 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 372 mg
Alternatieve recepten
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Sous-Vide Salmon
1 godz.
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1 Std. 35 Min
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
6 godz. 10 min
Butter Buns with Lobster Seafood Salad
2 Std. 20 Min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1 godz. 30 min
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30 min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 20 Min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 godz. 5 min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14óra