Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sous-vide Pork Loin
- 800 g pork loin steaks (approx. 3 cm thick)
- 4 - 8 pinches salt, to taste
- 4 - 8 pinches ground black pepper, to taste
- 2 sprigs fresh rosemary
- 2 garlic cloves, halved lengthways
- 2 tsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl), plus extra for cooling
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder
Chocolate Sauce and Caramelised Pears
- 70 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 10 g balsamic vinegar
- 25 g water
- 2 Tbsp unsalted butter
- 1 Tbsp brown sugar
- 2 pears, peeled, cored, cut in 8 wedges lengthways
- 2 - 3 Tbsp golden rum, to taste (optioneel)
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2542 kJ / 608 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 486 mg
Alternatieve recepten
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10 godz. 30 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 Min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 godz. 20 min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Sous-Vide Turkey Breast
3h
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 Std. 10 Min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8h 45min
Steamed Pepper Chicken
1h 45min
Raspberry Jam
40 dk
Crusted Pâté (Spain)
10 Std.
Onion Pie
2h
Frozen Mixed Berry Jam
30 Min