Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g shallots, cut in halves
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 40 g unsalted butter
-
100
g Pineau de Charentes
of 100 g Sherry - 1 - 2 pinches ground pepper
- 1500 g bouchot mussels, fresh, cleaned
- 100 g crème fraîche
- 3 egg yolks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1569 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Chicken broth with bread dumplings
1sa 5 dk
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Acar Timun (Cucumber Acar)
Geen beoordelingen
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3u. 10min
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50 Min
Spicy Tomatillo Oyster Shooters
15 Min
Tuna mousse
10min
Mushroom Beef Balls
50 Min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 Min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3 godz. 40 min
Salmon tartare
25 Min