Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g shallots, cut in halves
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 40 g unsalted butter
-
100
g Pineau de Charentes
of 100 g Sherry - 1 - 2 pinches ground pepper
- 1500 g bouchot mussels, fresh, cleaned
- 100 g crème fraîche
- 3 egg yolks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1569 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Sufganiyot
2h 30min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Tahini and almond ice lollies
Geen beoordelingen
Gin and lavender gelato
Geen beoordelingen
Hollandaise sauce
15min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Sangria
10min
Grand Marnier® soufflé
1h
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Pitta bread
2h
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40min
Beef Stroganoff
1h