Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g sweet Marsala wine
- 60 g white wine
- 120 g sugar
- 6 egg yolks, from medium eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1418 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sabayon (Zabaglione)
15min
Béchamel Sauce
15min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20min
Creamy French Dressing
5min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5h
Hazelnut Bavarian
6h 25 min
Amaretti Stuffed Peaches with Saffron Zabaglione - Pesche ripiene con Amaretti e zabaione allo zafferano
1h 20 min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35min
Number Cake
2h
American Style Blue Cheese Dressing
5min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min