![Smoky tuna tartare (Sergio Perera) Smoky tuna tartare (Sergio Perera)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4027cf2d-49b1-4aef-9513-2fbf6395ce65/Derivates/1920e4a7-40a9-40eb-971c-4c7eaac89797.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bread loaf of choice, thinly sliced (approx. 5 mm thick)
- 5 tsp extra virgin olive oil, plus extra to brush
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 eschalot, cut into halves
- 1 garlic clove
- 4 cornichons
- 1 tbsp caper berries, rinsed, drained and stalks removed
- 2 tsp wholegrain mustard
- 2 tsp soy sauce
- ½ tsp smoked paprika
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 200 g sashimi grade tuna, cut into pieces (3 x 4 cm) and frozen for at least 45 minutes
- 1 egg yolk
- micro basil, to serve
- edible flowers, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 427.2 kJ / 101.7 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 242.7 mg
Alternatieve recepten
Perfect steak with sauce Bernaise
35 min
Linzer torte
5h 10min
Smoked salmon mousse
5 Min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 Min
Pâtè with Riesling
3h
Oysters with lime granita
5 Min
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 35 min
Orange-brined turkey
29hod. 45min
Zesty avocado with crab
10 min
Cheese soufflés
30 min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min