![Estofado Africano occidental de maní Estofado Africano occidental de maní](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F738F490-CF25-4C23-B30D-4C93C3208802/Derivates/734ae3f4-3884-403f-8ae1-caf9d0867b39.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 diente de ajo, pelados
- 25 g de jengibre, en rebandas (2 mm)
- 100 g de cebolla, en mitades
- 40 g de aceite de coco
- 400 g de camote, en cubos (2 cm)
- 1 cdita de comino en polvo
- 1 cdita de sal del himalaya, o al gusto
- 1 cdita de hojuelas de chile seco, o al gusto (optioneel)
- 200 g de puré de jitomates maduros
- 150 g de mantequilla de cacahuate, cremosa
- 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L), desmenuzado
- 600 g de agua
- 280 g de acelga, fresca, en rebandas medianas
- 400 g de garbanzo cocido
- 100 g de cacahuates tostados, sin sal
- 3 - 4 ramitas hoja de cilantro
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3183 kJ / 762 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 15.1 g
- Natrium
- 1371 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de garbanzos (Chana masala)
20 min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50 Min
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40 Min
Gnocchis de betabel
1hod. 40min
Coliflor tikka masala
30min
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13 Std. 10 Min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2 Std. 40 Min
Guisado de lentejas etíope (Misir wat)
35min
Estofado picoso de berenjena
30min
Falafel de coliflor y lentejas rojas
2h 30 min
Curry de lentejas (dahl)
30min
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35min