Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de rama de apio, en trozos
- 80 g de zanahoria, pelada y en trozos (2-3 cm)
- 1 ramita de romero fresco, sólo las hojas
- 120 g de cebolla blanca, en cuartos
- 40 g de aceite de oliva
- 250 g de lentejas, cocidas y escurridas (ver tip)
-
250
g de frijoles bayos cocidos, escurrido
of 250 g de frijoles negros cocidos, escurridos - 600 g de agua
- 20 g de puré de jitomate
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- ½ cdita de sal
- 3 pizcas de pimienta negra molida
- crutones, para decorar
- aceite de oliva, para decorar
- vinagre balsámico, para sazonar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1011.5 kJ / 241.8 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 29.7 g
- Vetten
- 10.8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 11.1 g
- Natrium
- 364 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado Africano occidental de maní
50 Min
Medallones vegetarianos
1h 10min
Chilli de vegetales TM6
4h 30 min
Curry verde thai vegetariano
35 Min
Hamburguesas de portobello
40 Min
Sopa de lentejas con camote y pasta
35 Min
Tostadas veganas
25min
Sopa de frijoles Toscana
50 Min
Tortitas de garbanzo
25min
Fetuccini con hongos TM6
1 Std.
Empanadas de lentejas y zanahoria con salsa schug
20 Min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30 Min