Apparaten en Accessoires
Berenjenas glaseadas con miso (Nasu dengaku)
Voorbereiding 10min
Totaal 1u.
4 porciones
Ingrediënten
-
aceite vegetal para engrasar
-
2 berenjenas (aprox. 250 g c/u)
-
4 cdas de pasta miso (e.g. 2 cdas de pasta miso blanco, 2 cdas de miso rojo)
-
20 g de mirin
-
15 g de azúcar
-
20 g de sake
-
160 g de agua
-
1 cdita de ajonjolí tostado para decorar
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porción
Eiwitten
3 g
Calorieën
735 kJ /
176 kcal
Vetten
12 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
MÁS QUE SUSHI
10 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je dit ook leuk...
Tzatziki (dip de yogur y pepino)
10u. 5min
Noodles de tapioca en caldo de ajo rostizado
1u. 35min
Keppe de quinoa
1u.
Tabulé - Líbano
2u. 15min
Rollitos de jade (rollitos vegetales)
25min
Chutney de mango y tamarindo
20min
Pasta de curry tailandés
30min
Baba ganoush
40min
Tabule
30min
Salsa pomodoro
40min
Dip de alcachofa y espinaca
30min
Babaganush
2u.