Compatibele versies
Pechuga de pato a la naranja con sabayón de naranja Al vacío TM6
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pechuga de pato a la naranja
- 2 pechugas de pato, con piel (aprox. 250 g - 350 g, 3 cm de grosor)
- ¼ cdita de sal
- ⅛ cdita de pimienta negra molida
- 1850 g agua, y la necesaria para sumergir las bolsas
- 1 naranja, en rebanadas (3-5 mm)
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
of 30 g de vinagre blanco
Sabayón de naranja
- 40 g de jugo de naranja
- ½ cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- ⅛ cdita de sal
- 2 pizca de pimienta blanca molida
- 1 pizca de pimienta de cayena molida
- 4 yemas de huevo, a tempertatua ambiente
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1737 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cebolla caramelizada 400-500 g
50 Min
Pescado a la veracruzana
30 Min
Cordero mediterraneo en cocción lenta TM6
6 Std. 45 Min
Tiradito de pescado y chile de árbol
10 Min
Salsa picante de cacahuate
15 Min
Salsa pesto
10 Min
Mojo de ajo
15 Min
Pulpo fácil con papas y cilantro
1 Std. 25 Min
Bisque de langosta
45 Min
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM6
2 Std. 5 Min
Filete Wellington
2h 10min
Filete de res con salsa de vino tinto
1sa 30 dk