![Risotto de granada, queso azul y brandy Risotto de granada, queso azul y brandy](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ce3ae43b-acae-49a0-a5fc-1c69a27e0a62/Derivates/d9fda3f3-59d5-4160-b9f6-86fce022f1ea.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de queso parmesano, en trozos
- 1 echalot (aprox. 30 g)
- 30 g de mantequilla sin sal
- 320 g de arroz para risotto, (p.ej. Carnaroli, Arborio), (ver tip)
- 50 g de brandy
- 1 granada, sólo las semillas (aprox. 260 g)
- 820 g agua
- 1 ½ cdita sal, o al gusto
- 120 g de queso azul, cortado en cubos (1 cm)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2382.8 kJ / 569.5 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 76.8 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pulpo con soya y mantequilla
1 Std. 40 Min
Crema de calabaza rostizada
1 Std. 50 Min
Mermelada de frutos rojos con chipotle
2 Std.
Crudités con dip de queso azul
10min
Pesto de jitomate
10min
Tapenade rústico
10min
Portobellos rellenos
35 Min
Salsa de tamarindo
40 Min
Sangría de frambuesa y albahaca
40 Min
Filetes al vino tinto para 2
55 Min
Risotto con parmesano
30 Min
Salsa de 4 quesos
20min