Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de apio, en trozos
- 120 g de zanahoria, en trozos
- 1 chile rojo, sin semillas, en trozos
- 1 ramita de romero, sólo las hojas
- 200 g de cebolla blanca, en mitades
- 20 g de aceite de oliva
- ½ cdita de comino en polvo
- ½ cdita de semillas de cilantro molidas
- ¼ cdita de sal
-
400
g de frijoles bayos cocidos, escurridos
of 400 g de frijoles negros cocidos, escurridos - 6 - 8 rebanadas de pan, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1186.9 kJ / 283.7 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 35.2 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 10.2 g
- Natrium
- 730.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Boloñesa de lentejas
35min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30min
Pasta con verduras verdes
45min
Medallones vegetarianos
1h 10min
Croquetas de papa y lentejas
2 Std.
Lentejas marinadas
35min
Tortitas de coliflor con aderezo de yogur
40 Min
Cassoulet vegetariano con legumbres
40 Min
Empanadas de lentejas y zanahoria con salsa schug
20min
Crepas de zanahoria con salsa de jitomate
1hod.
Falafel de coliflor y lentejas rojas
2h 30min
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13h 10min