Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua
- 1 ½ cdita de sal fina
-
200
g arroz de grano largo
of 200 g arroz, tipo basmati - 200 g de camote, en trozos (2-3 cm)
- 100 g de floretes de brócoli
- 2 dientes de ajo, pelados
- 10 g de jengibre, en rodajas finas
- 40 g de echalot, en mitades
- 20 g de aceite vegetal, (p. ej. maíz, girasol, coco)
- 200 g de berenjena, en cubos (2 cm)
- 400 g de leche de coco
- 2 - 3 cditas de pasta de curry tailandesa, (ver tip)
- ½ cubo de caldo de verdura (para 0,5L), desmenuzado
- 100 g de garbanzo blanco cocido, lavados y escurridos
- 1 cdita de azúcar morena
- 20 g de jugo de limón recién exprimido y 1 limón en gajos para servir
- 80 g de chícharos congelados
- 80 g de elote desgranado, escurrido
- hojas de cilantro para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1111 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 810 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón
55min
Curry tailandés
40min
Estofado Africano occidental de maní
50min
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35 Min
Bowl con falafel de lentejas y granada
2h 35 min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50min
Curry verde thai vegetariano y arroz al horno con lemon grass TM6
1h 20 min
Curry con verduras
1h 10min
Sopa miso con verduras
30min
Coliflor tikka masala
30min
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13h 10min
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40min