Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 4 - 5 brins de persil frais équeutés, et un peu pour la finition
- 2 - 3 gousses d'ail
- 2 - 3 pincées de piment en poudre
- 80 g d'huile d'olive
- 150 g de chapelure
- 5 - 6 filets d'anchois à l'huile, égouttés
- 1200 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 350 g de pâtes sèches, type spaghetti
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3106.5 kJ / 742.3 kcal
- Eiwitten
- 23.3 g
- Koolhydraten
- 89.8 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 895.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Les spaghetti aux fruits de mer... un poème !
55min
Riz au safran et poulet
40min
Œuf dur, parmesan et tomates séchées
45 Min
Spaghetti aux anchois et aux pignons
50min
Omelette à la grecque
35min
Pâtes aux crevettes et à la feta
55min
Cuisse de poulet en croûte de sel, pommes de terre épicées
1h 20min
Gigot d'agneau sous-vide
5h 15min
Pâtes à la sauce provençale et au pistou
40min
Ragoût de lentilles au chorizo
4u.
Spaghetti all'amatriciana
25min
Pâtes au pesto blanc
40min