Compatibele versies
Pâtes à l'encre de seiche, aux crevettes et coques
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 œufs
- 1 sachet d'encre de seiche
- 5 g de sel
- 60 g d'eau
- 30 g d'échalote
- 2 brins de persil frais
- 10 g d'huile de colza
- 500 g de crevettes cuites, non décortiquées
- 100 g de vin blanc sec
- 600 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 100 g de crème
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1831 kJ / 436.5 kcal
- Eiwitten
- 28.5 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 1161 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâte à raviolis asiatiques
1 Std.
Pad thaï au poulet
2h
Ravioli au porc haché et bouillon
40 Min
Papillote de saumon teriyaki aux courgettes et riz
1 Std. 10 Min
Salade thaïe, vinaigrette aux cacahuètes
30 Min
Soupe de gyozas
1 Std.
Thon mariné à l'asiatique snacké
45 Min
Cabillaud et riz vénéré
55 Min
Soupe won ton
40 Min
Cheesecake sans cuisson au basilic
4h 20min
Suprême de dinde aux agrumes
3 Std. 30 Min
Gua baos au porc, pickles et cacahuètes
4h 20min