Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à ravioli
- 250 g de farine
- 1 œuf
- 120 g d'eau tiède
- 5 g de sel
- fécule de maïs, pour fariner
La farce
- 1 cm de gingembre frais
- 4 brins de ciboulette fraîche
- 2 gousses d'ail
- 3 oignons nouveaux, émincés
- 100 g de carotte, en morceaux
- 50 g de champignons de Paris frais, émincés
- 1 œuf
- 3 c. à soupe de chapelure
- 2 c. à café d'huile de sésame
- 2 c. à soupe de sauce de soja salée
- 3 c. à soupe de vinaigre de riz
- 300 g d'eau
- 700 g de bouillon de légumes
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 138 kJ / 33 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 1 g
Alternatieve recepten
Gyozas japonais grillés au porc et gingembre
50 min
Minitacos vegan
45 min
Raviolis pékinois
1h
Bao buns aux radis, carottes et champignons
3 Std.
Bao bun au porc braisé
1 Std. 20 Min
Baos au poulet et curry
4 Std. 40 Min
Samoussas aux aubergines et lentilles vertes
1 godz. 5 min
Galettes de poisson thaïes
30 min
Nems veggies
1h 15min
Raviolis pékinois au porc, champignons noirs et poireaux
45 min
Falafels à la menthe, sauce tahini
35 min
Petits pains farcis au porc (baozi)
2h 15min