Compatibele versies
Raviolis pékinois au porc, champignons noirs et poireaux
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de champignons noirs déshydratés
- 250 g d'échine de porc, désossée, en dés de 2 cm
- 150 g de poireau, en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 2 cm de gingembre frais
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à soupe d'huile de sésame
- 1 c. à soupe de sauce de soja, et un peu pour servir
- 25 feuilles de pâte à ravioli
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1353 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Gyozas japonais grillés au porc et gingembre
50 Min
Ravioli vapeur au porc et au chou
1h 40 min
Brochettes de dinde yakitori, pois gourmands et riz
1 Std.
Raviolis pékinois
1 Std.
Soupe Pho
40min
Raviolis poulet-crevette, bouillon à la citronnelle
1 Std.
Demi-lunes épinard-poulet
35min
Bao burger au porc et aux légumes
3 Std.
Bahn bao vapeur à la viande
2h 55min
Ramen aux lamelles de bœuf, légumes et nouilles de riz
30 Min
Ravioli chinois aux champignons
2 godz. 35 min
Petits pains farcis au porc (baozi)
2h 15min