Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 1 orange non traitée (zeste et pulpe)
- 1000 g d'eau
- 550 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en morceaux de 5 cm
- 80 g de beurre clarifié (voir "Conseil(s)")
- du sel
- du poivre moulu
- 16 - 24 ormeaux, décoquillés par le poissonnier
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1625 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Saint-Jacques en nage épicée
25min
Courgettes farcies
45min
Tajine de calamar aux poivrons
45min
Curry de crevettes coco-tomates-carottes
45min
Rougail de poisson
40min
Marinade à la jamaïcaine pour le poulet
10min
Tajine de poissons au curry
45min
Gambas sautées au beurre persillé
15min
Chaudrée de palourdes à l'indienne
1h
Sauce chien
10min
Raie aux câpres
45min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45min