Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 1 orange non traitée (zeste et pulpe)
- 1000 g d'eau
- 550 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en morceaux de 5 cm
- 80 g de beurre clarifié (voir "Conseil(s)")
- du sel
- du poivre moulu
- 16 - 24 ormeaux, décoquillés par le poissonnier
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1625 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nage de saint-jacques
1 godz. 20 min
Salade de farfalle au pesto de poivron
1h
Salade de pommes de terre et œufs durs façon César
50min
Bar au caviar d'aubergine
1h 30min
Tartines de pain de mie, coulis de tomates, compotée d’oignons rouges et coppa
2u. 45min
Morue à la méditerranéenne
1h 25 min
Galette des rois aux poires et aux raisins
1h 50 min
Solette du bassin, moules et coques, fondue de poireau
1 Std. 15 Min
Noix de saint-jacques, champignons à la noisette
1h 30min
Coquille Saint-Jacques à l'estragon
45min
Dos de cabillaud aux vapeurs de menthe et citronnelle (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 7)
2 Std.
Salade de rouget
1h 30min