Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour le plat
- 600 g de filets de merlan, coupés en cubes (3 cm)
- 3 pincées de sel et ½ c. à café, à ajuster en fonction des goûts
- 8 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de champignons des bois frais
- 500 g d'eau
- 400 g de courge butternut, coupée en dés
- 80 g d'échalotes
- 200 g de fumet de poisson maison
- 4 jaunes d'œufs
- 25 g de jus de citron
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1604 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 33.5 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 22.3 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 508.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dos de cabillaud sur lit de carotte et fenouil, sauce crème moutarde
1h
Tajine de lotte au fenouil
1 godz. 45 min
Gratin de poissons à la choucroute
40min
Riz à la morue et aux moules
50min
Gratin d'hiver au bar, sauce choron
1h 20min
Papillote de barbue aux petits légumes, sauce au safran
1 Std. 15 Min
Feuilleté au merlu, fondue de poireau et girolles
1h 35min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55min
Crumble de poisson
1h
Brandade de haddock
50min
Brandade de lieu à la patate douce
1h
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50min