Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 800 g de poulpe entier (voir "Conseil(s)")
- 20 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1642 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 65.5 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 1646.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Les spaghetti aux fruits de mer... un poème !
55 Min
Bouilli de crevettes et de pommes de terre
40 min
Salade de poulpe sous-vide
8h
Poulet sauce mole verde
1j
Salade de petits pois, poulpe, tomates et olives
25 min
Salade de fruits de mer et légumes croquants
3sa
Pâte d'ail et d'échalote au gingembre
25 min
Ragoût de fruits de mer et poisson à la tomate
50 menit
Marinade poisson - Inspiration méditerranéenne
5 min
Risotto à l'encre de seiche
1j
Ragoût de poulpe méditerranéen
1 godz. 35 min
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1h 10 min