Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 10 g d'huile d'olive
La farce et la sauce
- 130 g de parmesan, en morceaux
- 250 g d'épinards frais
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 120 g de ricotta
- 1 œuf
- 100 g de beurre, en morceaux
- 5 brins de sauge fraîche
- eau salée, pour la cuisson des ravioli
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3073 kJ / 734 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 43 g
Alternatieve recepten
Pains à burgers américains
3h 15min
Pesto
5min
Ravioli maison
2 Std. 15 Min
Pitas libanaises
2h 20min
Focaccia italienne
5h 10min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2 godz. 30 min
Ravioli de légumes
1 Std.
Pâtes fraîches vertes
1 Std.
Bagels américains
2h 50min
Ravioli de courge au romarin, bouillon de légumes et parmesan
2h 20min
Cruffins américains
3 godz. 50 min
Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron
1h 15min