Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 10 g d'huile d'olive
La farce et la sauce
- 130 g de parmesan, en morceaux
- 250 g d'épinards frais
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 120 g de ricotta
- 1 œuf
- 100 g de beurre, en morceaux
- 5 brins de sauge fraîche
- eau salée, pour la cuisson des ravioli
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3073 kJ / 734 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 43 g
Alternatieve recepten
Saint-Honoré
3 Std.
Ramen complet au chashu
15 Std. 15 Min
Gua baos au porc, pickles et cacahuètes
4 Std. 20 Min
Biscuits des petits écoliers
3 Std. 50 Min
Focaccia italienne
5u. 10min
Pains à burgers américains
3 godz. 15 min
Choux craquelins à la vanille
1 godz. 15 min
Pain piadina, effiloché de poulet et tartinade d'aubergine
1 godz. 10 min
Wraps au jambon et au fromage
1 Std. 30 Min
Arancini mozza, riz et petits pois
1h 40 min
Bao aux champignons et sauce barbecue
1 godz. 15 min
Bao bun au porc braisé
1 godz. 20 min