Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g d'huile végétale
of 20 g d'huile d'olive - 400 g de carottes, détaillées en bâtonnets (5 cm long, 0.5 cm d'épaisseur)
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 1293 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 14.4 g
- Natrium
- 240 mg
Alternatieve recepten
Faire sauter 200 g de poivrons
20 min
Rissoler des oignons
20 min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 Min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Faire sauter 400 g de poivrons
25 Min
Faire sauter un mélange de légumes
30 min
Rissoler 200 g de courgettes
20 min
Faire sauter 200 g de carottes en bâtonnets
15 min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 Min
Rissoler 400 g d'aubergines
35min
Rissoler 200 g d'aubergine
30 min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25 Min