Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g d'huile végétale
of 20 g d'huile d'olive - 200 - 250 g d'aubergine, coupée en rondelles (2 cm), puis en morceaux (3 cm)
- Voeding
- per 200 g
- Calorieën
- 943 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 8 mg
Alternatieve recepten
Faire sauter 200 g de poivrons
20min
Rissoler des oignons
20min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 Min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Faire sauter 400 g de poivrons
25 Min
Rissoler 250 g de crevettes
15 Min
Faire sauter un mélange de légumes
30 min
Rissoler 200 g de courgettes
20min
Faire sauter 400 g de carottes en bâtonnets
20min
Faire sauter 200 g de carottes en bâtonnets
15 Min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 Min
Rissoler 400 g d'aubergines
35 min