Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les œufs durs
- 400 g d'eau
- 4 œufs froids
La crème d'artichaut
-
4
feuilles de menthe
of 3 brins de persil frais, équeutés - 1 gousse d'ail (optioneel)
- 300 g de cœurs d'artichaut à l'huile, égouttés
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 1 - 2 pincées de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 c. à café de moutarde
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 8 tranches de pain blanc
- 50 g de salade verte
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1535.5 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 500.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de chou-fleur, feta et sésame noir
5min
Omelette au cheddar à la truffe
30min
Omelette aux champignons et aux herbes
30min
Calamar à la coriandre et à l'ail
30min
Mon petit hachis Parmentier
1h
Crème de petits pois au basilic, œufs durs et fondant citron
1h 5min
Omelette jambon-épinards
35min
Tartine œuf mi-dur, mayonnaise aux agrumes et fromage
25min
Salade de crudités et œufs durs mayonnaise
20 Min
Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
35min
Salade de chou rouge, boulgour et œuf dur
45 Min
Brocoli et pommes de terre, sauce au bleu
30min