Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La farce (la veille)
- 250 g d'eau
- 250 g d'épinards surgelés
- 15 g d'échalote
- 20 g de beurre
- 200 g de ricotta fraîche
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu
Les tortellini (le jour même)
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de semoule de blé dur
- 4 œufs
- 10 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1231.2 kJ / 294.3 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 39.9 g
- Vetten
- 9.6 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 391.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisu aux baies et au limoncello
Geen beoordelingen
Confiture d’oranges au kiwi et au gingembre
Geen beoordelingen
Brioche en cocotte, cacao et pépites de chocolat blanc
3h 55min
Baguettes au levain
15 Std.
Baguette viennoise
2h 30min
Babka aux myrtilles
4 Std. 50 Min
Ficelle de pain
4h 5min
Croquettes de pommes de terre, mozzarella, lardons et tomates séchées
1h 25min
Ravioli de courge aux noisettes
1h 35min
Pain à l'ail et au thym
2h 20min
Boulettes de riz à la tomate
40 min
Pizza au pesto de pistache, fromage stracciatella et mortadelle
3sa 10 dk