![Tortellini à la ricotta et aux épinards Tortellini à la ricotta et aux épinards](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0d4511681eb3bff2a5afe0e628ef47ac/Derivates/6e28121c67c0befa9cf2491f0ffd1ec13033d712.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La farce (la veille)
- 250 g d'eau
- 250 g d'épinards surgelés
- 15 g d'échalote
- 20 g de beurre
- 200 g de ricotta fraîche
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu
Les tortellini (le jour même)
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de semoule de blé dur
- 4 œufs
- 10 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1231.2 kJ / 294.3 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 39.9 g
- Vetten
- 9.6 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 391.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fettuccine fraîches sauce gorgonzola
45 Min
Salade de betteraves et halloumi sur pain toasté
Geen beoordelingen
Chapelure
10 min
Ravioli de courge aux noisettes
1j 35 menit
Mille-feuille vanille, caramel et noix de pécan
13 godz. 10 min
Planche de beurre
15min
Arancini champignons-mozzarella
3hod. 10min
Arancini mozza, riz et petits pois
1h 40min
Omelette au cheddar à la truffe
30 Min
Ravioli ricotta et épinards
1 Std. 10 Min
Polenta crémeuse aux épinards
35 min
Minipains façon bretzel
2h