Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 500 g d'épeautre perlé
- 400 - 700 g d'eau
- ½ - 1 ½ c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 910.6 kJ / 217.5 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 37.8 g
- Vetten
- 0.9 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 37.8 g
- Natrium
- 0.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuisson de l'épeautre complet
35 min
Cuisson du boulgour moyen
35 min
Cuisson du millet
45min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25min
Rissoler 300 g de champignons frais
25min
Rissoler 200 g de courgettes
20 Min
Rissoler 400 g d'aubergines
35 min
Rissoler lardons et champignons
20 Min
Rissoler 200 g de poireaux
20 Min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 Min
Rissoler 300 g d'oignons
20 Min
Rissoler des oignons
20 Min