Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 500 g d'épeautre perlé
- 400 - 700 g d'eau
- ½ - 1 ½ c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 910.6 kJ / 217.5 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 37.8 g
- Vetten
- 0.9 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 37.8 g
- Natrium
- 0.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rissoler des oignons
20 Min
Rissoler 300 g de champignons frais
25min
Rissoler lardons et champignons
20 Min
Rissoler 200 g de courgettes
20 Min
Faire sauter 400 g de carottes en bâtonnets
20 Min
Faire sauter 200 g de carottes en bâtonnets
15min
Cuisson de l'épeautre complet
35 Min
Cuire du riz long complet
55min
Cuisson du boulgour moyen
35 Min
Cuisson du millet
45 Min
Rissoler 200 g de poireaux
20 Min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25min