![Vermicelli di scammaro Vermicelli di scammaro](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3154680a-9bb9-49e3-9eda-6f374c32719b/Derivates/9fc17702-d82a-4ba9-b4a5-78ab07e50c1a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 15 g di acciughe sott'olio, sgocciolate
- 20 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- 20 g di olive denocciolate, preferibilmente di Gaeta
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 10 g di pinoli sgusciati
- 200 g di pasta secca tipo vermicelli
- 20 g di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3602.4 kJ / 861 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 91.7 g
- Vetten
- 44.6 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 1436.5 mg
Alternatieve recepten
Vermicelli aglio e olio
25 min
Insalata di conchiglioni con pesto di melanzane
30 min
Penne alla puttanesca
35 min
Tubettini alla maiorese
55 min
Crostini di pane con tapenade
25 min
Pasta feta e pomodorini
30 min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 min
Spaghetti alla vesuviana
25 min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 min
Spaghetti alla siciliana
30 min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 min