Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de alubias de Tolosa
- 200 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva
- 2 - 3 cucharaditas de pulpa de pimiento choricero
- 100 g de chorizo semicurado en rodajas finas
- 100 g de tocino entreverado curado en tiras de 0,5x2 cm
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2132 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 22.6 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 33.3 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 13.2 g
- Natrium
- 624.8 mg
Alternatieve recepten
Lentejas pardinas con compango
2h 50min
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3h 45min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5 Std. 30 Min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30min
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13h
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2h 45 min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14u. 55min
Fabada asturiana de mazapán
2h
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14 Std. 30 Min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15 Std. 50 Min
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17h 30min