Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de alubias de Tolosa
- 200 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva
- 2 - 3 cucharaditas de pulpa de pimiento choricero
- 100 g de chorizo semicurado en rodajas finas
- 100 g de tocino entreverado curado en tiras de 0,5x2 cm
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2132 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 22.6 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 33.3 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 13.2 g
- Natrium
- 624.8 mg
Alternatieve recepten
Lentejas pardinas con compango
2h 50min
Patatas a la riojana
40min
Porrusalda con bacalao
40min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16h 30min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14h 30min
Garbanzos con chistorra
40min
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13 Std.
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2h 45min
Alubias con tomate y cúrcuma
30min
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14h 55min
Lentejas estofadas
3 Std.
Pochas guisadas con pato
1h 10min