![Pâté végétal aux lentilles et noix Pâté végétal aux lentilles et noix](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0CD459A1-B690-4E01-A6B1-5752DA8C221E/Derivates/77596134-b639-4f37-b39d-d5a2873ca956.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g d'eau
- 180 g de lentilles vertes sèches ou blondes sèches, rincées
- 80 g de cerneaux de noix
- 1 - 2 gousses d'ail
- 4 brins de persil frais
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 3 c. à soupe de levure maltée
- pain grillé
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 3289.6 kJ / 786.3 kcal
- Eiwitten
- 29.7 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 48.1 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 12.7 g
- Natrium
- 56.2 mg
Alternatieve recepten
Crackers aux graines
40 Min
Houmous de haricots blancs et noix de cajou
15 Min
Pâté provençal vegan
13h
Galettes de betterave
40 Min
Galettes de lentilles, cumin et noisettes
50 Min
Galettes de pois chiche à la tomate
30 min
Fromage, alternative végétale
6 Std. 45 Min
Tartinade de tofu fumé et noix de cajou
1h 5 min
Steaks de quinoa aux haricots rouges
1 Std. 50 Min
Pâté végétal
3h 50min
Crackers au sarrasin et romarin
1 Std. 30 Min
Taboulé de sarrasin
2h 35min