Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de viande de bœuf, coupée en dés (1-2 cm)
- 2000 g d'huile de friture
- 1000 g de pommes de terre, coupées en bâtonnets (frites)
- 1 bouquet de ciboulette fraîche
- 80 g d'oignons nouveaux
- 4 radis roses
- 40 g de câpres en saumure
- 40 g de cornichons, coupés en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 2 c. à soupe de sauce Worcestershire
- 4 - 10 gouttes de sauce au piment, type Tabasco®
- sel
- poivre moulu
- 4 jaunes d'œufs ultrafrais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2971 kJ / 707 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème fouettée
10 min
Saumon sauce gribiche
35min
Tartare de bœuf
10 min
Asperges en sabayon, œuf mariné au soja
3h 40min
Petits tartares de bœuf
1h
Asperges et œufs pochés sous-vide
1h 20min
Solettes meunière
25min
Pommes de terre au lard et à la sauge
1h 20min
Tartare de bœuf à la betterave
20min
Wraps poulet jalapeño et laitue
30 min
Riz au poulet hainanais
1h 20min
Fish and chips, sauce tartare
1h 20min