Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à café bombée de moutarde
- 1 c. à café de vinaigre de xérès
- 1 pincée de sel, et un peu pour la finition
- 1 pincée de poivre moulu
- 200 g d'huile de colza
-
8
solettes, vidées et nettoyées, sans la peau noire
of 4 soles, vidées et nettoyées, sans la peau noire - 50 g de farine
- 1 c. à soupe d'huile neutre
- 25 g de beurre
- le jus d'un citron jaune
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2064 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soles aux herbes vapeur, mousseline de carottes
1h 5min
Saumon confit à l'huile, salsa à l'orange
13 Std.
Dorade en croûte de sel
35min
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1 Std. 25 Min
Côte de bœuf à basse température et aubergines
2 godz. 45 min
Solette du bassin, moules et coques, fondue de poireau
1h 15min
Papillote de cabillaud, coques et asperges
35min
Limande-sole meunière et fondue de poireaux
45min
Côtelettes d'agneau à l'origan, salade jaune
55min
Dorades farcies au pesto de coriandre
50min
Carré d'agneau en croûte
55min
Espadon, écrasé de pommes de terre
45min