Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 dose de pistils de safran
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de tomates cerise, coupées en deux
- ½ bouquet de basilic frais, équeuté
- 5 tiges de cerfeuil frais, équeutées
- 40 g de pecorino, râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1715 kJ / 410 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Risotto aux asperges
45 min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2h 50min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1h
Risotto aux asperges
35 min
Focaccia au romarin
2 godz. 20 min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 min
Risotto milanais au safran
30 min
Risotto au safran à la milanaise
1 godz. 30 min
Risotto parmesan, olive et zeste de citron
35 min
Pesto classique au basilic
10min
Risotto aux asperges et au safran
35 min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 min