Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 dose de pistils de safran
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de tomates cerise, coupées en deux
- ½ bouquet de basilic frais, équeuté
- 5 tiges de cerfeuil frais, équeutées
- 40 g de pecorino, râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1715 kJ / 410 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Risotto au safran à la milanaise
1h 30min
Risotto aux asperges
45 Min
Risotto aux asperges et ail des ours
1 Std.
Gnocchi à l'amatriciana
25min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1 Std.
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min
Risotto parmesan, olive et zeste de citron
35min
Risotto au pesto et au chèvre
30min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
Risotto tomate-coppa-artichaut
40min
Risotto aux asperges
35min