Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 dose de pistils de safran
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de tomates cerise, coupées en deux
- ½ bouquet de basilic frais, équeuté
- 5 tiges de cerfeuil frais, équeutées
- 40 g de pecorino, râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1715 kJ / 410 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Risotto milanais au safran
30 min
Risotto aux asperges
45 min
Œufs brouillés aux asperges
35 min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1 godz.
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 min
Risotto au safran à la milanaise
1h 30min
Risotto aux asperges et ail des ours
1 godz.
Risotto aux asperges
35 min
Risotto tout vert
40 min
Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic
35 min
Risotto aux asperges et au safran
35 min
Gnocchi à l'amatriciana
25 min