Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 200 g de brocolis, détaillés en fines sommités
- 40 g d'amandes émondées, dont 20 g concassées et un peu pour la finition
- 60 g de mascarpone
- 1 gousse d'ail
- 1 échalote
- 10 g d'huile d'olive
- 300 g de riz rouge de Carmague
- 1000 g de bouillon de légumes
- 30 g de parmesan râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1905.8 kJ / 453.5 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 54.8 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 561.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Couscous de boulgour aux six légumes
50min
Crumble de truite fumée aux herbes
25min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35min
Fettucine vegan au chou-fleur
1h
Risotto de bœuf, carotte et tomate
45 min
Pudding de légumes aux noisettes et aux cranberries
1h 10min
Risotto aux céréales gourmandes
30 min
Bol complet aux légumes, quinoa et graines de lin
1h 10min
Risotto à la butternut et aux amandes
35min
One pot pasta brocolis-amandes
50min
Gratin de quinoa et petits pois à la ricotta
1h 5min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min