Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de tomates Rose de Berne, détaillée en dés
- 200 g de tomates noire de Crimée, détaillée en dés
- 250 g de tomates ananas, détaillée en dés
- 100 g de tomates orange, détaillée en dés
- 150 g de tomates green zebra, détaillée en dés
- 50 g d'olives noires dénoyautées
- 30 g de parmesan
- 20 g de pignons de pin
- 20 g de roquette, et quelques feuilles pour la finition
- 30 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 807 kJ / 195 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade croquante de printemps
40p
Tartare de légumes
30p
Taboulé de quinoa
35p
Salade de légumes du soleil au kasha
45p
Salade d'hiver
35p
Salade de l'île de Ré
35p
Salade de poulet aux poivrons
1óra
Salade de haricots verts, menthe, feta et palette
55min
Salade bretonne
2óra 15p
Salade d'été
10p
Salade de blé aux petits légumes
35p
Salade de concombre, radis et poivrons
10p