Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 300 g de petits pois frais, écossés
- 300 g de fèves fraîches
- 300 g de carottes, coupées en morceaux
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 50 g d'huile d'olive
- 30 g de vinaigre de cidre
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de roquette
- 80 g de tête de moine, découpée en rosettes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 915 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 6.8 g
Alternatieve recepten
Salade de boulgour, betterave et œufs
45 min
Salade bretonne
2 godz. 15 min
Salade de pâtes aux petits pois, pesto citron
35min
Papillotes marocaines
1h 10min
Salade de légumineuses à la grecque
35min
Salade croquante de printemps
40 min
Taboulé de pois chiches
12h 15min
Salade de légumes du soleil au kasha
45 min
Taboulé de betterave et noix de pécan
25min
Salade d'asperge, crevettes et amandes
45 min
Tomates farcies au poisson
1h 10min
Salade de l'île de Ré
35min