Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 300 g de petits pois frais, écossés
- 300 g de fèves fraîches
- 300 g de carottes, coupées en morceaux
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 50 g d'huile d'olive
- 30 g de vinaigre de cidre
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de roquette
- 80 g de tête de moine, découpée en rosettes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 915 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 6.8 g
Alternatieve recepten
Salade d'hiver
35min
Salade d'hiver aux poires et au roquefort
15 min
Salade de légumineuses à la grecque
35min
Salade de légumes du soleil au kasha
45 min
Salade bretonne
2h 15 min
Salade d'été
10 Min
Noisettes d'agneau en croûte d'herbes et ses légumes
50 min
Salade croquante de printemps
40 min
Salade de radis, petit épeautre et saumon fumé
3h 10min
Pizzettes à l'artichaut
2 Std.
Salade vitaminée pomme-mimolette
5 Min
Salade d'œufs pochés
40 min