Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
80
g Gänseschmalz
of 80 g Butterschmalz, in Stücken - 70 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Hühnerleber
- 1 ¼ TL Salz
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- ¼ TL Macis
- 400 g Wasser
- 3 Eier (Größe M)
- 500 g Kirschen
- 2 TL Maisstärke
- 1 - 2 EL Rotwein
- ¼ - ½ TL Chiliflocken, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 10 g Honig
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
70
g Gänseschmalz
of 70 g Butter, in Stücken (siehe Variation) - 100 g Vogerlsalat
- 1 - 2 EL Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1778 kJ / 425 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Apfelkren
40min
Leberpastete im Glas
4u.
Traunseer Räucherfischmus
3h 30 min.
Geröstete Leber
30min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1 godz. 15 min
Pavlova mit Früchten
3 Std. 50 Min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2 Std. 40 Min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7 godz. 30 min
Currypaste mit frischem Kurkuma
40min
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1h
Ente mit Orangen-Ingwer-Sauce und Couscous
2ωρ. 20 λεπτ.
Gsiberger Leberpastete
3h 30 min.