Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bouquet de persil frais, sans les tiges
- 60 g d'oignons, coupés en deux
- 400 g de tomates, coupées en quatre
- 200 g de feta, coupée en morceaux
- 1 ½ - 2 c. à café de mélange d'herbes séchées (p. ex. origan, sauge, thym, romarin)
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- 200 g de crème fraîche, 30 % de matières grasses
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1270 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux carottes et endives
40 min
Gratin de quinoa et brocolis
1h 10 min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1j
Polenta et ragoût de champignons
45 Min
Gnocchi de ricotta et betteraves
1j 30 menit
Pappardelle roquette et ricotta
1j
Couscous à l'orange et au saumon à la vapeur
35 Min
Escargots aux légumes
1j 20 menit
Omelette aux courgettes
40 min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 min
Risotto au safran de Mund
45 Min
Tartelettes aux légumes
55 Min