Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'oignons rouges, coupés en fines rondelles (1-2 mm)
- 30 - 40 g de vinaigre de vin rouge, selon les goûts
- 10 g de persil frais, sans les tiges
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ gousse d'ail (optioneel)
-
40
g de jus de citron vert, fraîchement pressé
of 40 g de jus de citron, fraîchement pressé - ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- 300 g d'eau
- 500 g de grosses crevettes crues, décortiquées, intestin retiré (env. 1000 g de crevettes géantes non décortiquées)
- un peu de sel, selon les goûts
-
1
citron vert, coupé en rondelles (2-3 mm)
of 1 citron, coupé en rondelles (2-3 mm) - 200 g de bulbes de fenouil, coupés en rondelles (1-2 mm)
- 400 g de tomates-cerises, coupées en deux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 785 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartare de légumes
25 Min
Saumon et sa sauce moutarde à l'aneth
1h 30 min
Saumon accompagné de salade de fenouil à la pomme
1h 20 min
Mille-feuille d'aubergine et sauce au yaourt et à la moutarde
40 min
Salade à la grecque et croûtons
25 Min
Gemista (2 portions)
2 Std.
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
1h 10 min
Salade de poivrons
20 min
Salade niçoise
40 min
Salade de légumes citronée
15 min
Sauce automnale
10 Min
Rouleaux de printemps
55 min