Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bâton de cannelle, coupé en morceaux
- 2 c. à café de poivre de Sichuan en grains
- 1 étoile de badiane
- 1 oignon, pelé et coupé en quatre
- 4 c. à café de cinq-épices en poudre
- 40 g de gingembre frais, pelé et coupé en morceaux de 2 cm
- 2 c. à café bombées de sel
- 4 cuisses de canard (environ 1,5 kg)
-
3
c. à soupe de vin de riz de Shaoxing
of 3 c. à soupe de xérès - 1200 g d'eau
- ¼ l d'eau
- 6 sucrines
- 1 concombre bio, lavé et coupé en rondelles
- ½ bouquet de ciboule, émincé
- sauce hoisin (sauce barbecue chinoise)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1117 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ribs de porc sauce aigre-douce
40min
Faux-filet mariné et salade thaïe
1h
Poulet teriyaki 🌶️
2 godz. 5 min
Soupe Pho
40min
Banh Cuon
40min
Boulettes de bœuf au gingembre
45min
Poulet gingembre-citron
1 Std. 5 Min
Brochettes de porc satay
25min
Sandwichs au bœuf façon pastrami
16h 10min
Soupe de nouilles aux boulettes de viande et légumes asiatiques
1h 30min
Magret de canard aux cinq épices, champignons, légumes et riz
1 Std. 15 Min
Travers de porc à la mexicaine et salade pico de gallo
1h