Apparaten en Accessoires
De eerste hap: Zalm met Groenten
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
2 porties
Ingrediënten
-
ui25 g
-
verse peterselie1 takje
-
wortel in stukken (2,5 cm)100 g
-
butternut pompoen gepeld, in stukken (2,5 cm)100 g
-
verse zalmfilet ontgraat, in stukken (2,5 cm)150 g
-
olijfolie25 g
-
water125 g
-
bevroren doperwten70 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
18.3 g
Calorieën
1239 kJ /
296 kcal
Vetten
18.8 g
Koolhydraten
13.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3u.
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Geen beoordelingen
De eerste hap: Vruchtenpuree
Geen beoordelingen
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Geen beoordelingen
De eerste hap: Kip en Groenten
Geen beoordelingen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Geen beoordelingen
Maïsbrood en cheddar muffins
Geen beoordelingen
Virgin passievrucht mojito
10min
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1u. 20min
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25u.
Chocolade-Fudgecake
Geen beoordelingen