Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di pane raffermo a pezzi
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di funghi champignon puliti a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- ½ - 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 731.6 kJ / 174.8 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 8.1 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40 min
Polpette di melanzane
45 Min
Peperoni ripieni alla barese
55 min
Crocchette di melanzane agli anacardi e sesamo
40 min
Torrette di patate ai broccoli
1h
Funghi ripieni di feta e spinaci
35 Min
Melanzane ripiene light
1h
Polpette di funghi alla siciliana
50 min
Mini burger di melanzane, manzo e formaggio filante
1h 30min
Sformatini di patate e funghi (vegan)
1h 10min
Purè di broccoli
40 min
Broccoli burger con insalata di ravanelli (vegan)
1h 30min