Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g leek, trimmed and cut into pieces
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 250 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 600 g red potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 600 g skinless, firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 sweet corn cob, kernels removed
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- 80 g milk of choice, plus 1 tablespoon extra
- 1 tbsp arrowroot flour (see Tips)
- 30 g butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1671.6 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 31.1 g
- Koolhydraten
- 26.6 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheese and herb scones (Toddlers and beyond)
30 Min
Seafood and corn chowder
40 Min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50 Min
Fish pie with cauliflower mash
1h 15min
Hearty seafood chowder
45 Min
Mediterranean vegetable bake
50 Min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 Min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 Min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1h 15min
Sausage and butter bean winter stew
25min
Beef and mushroom hot pot
2h