Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g leek, trimmed and cut into pieces
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 250 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 600 g red potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 600 g skinless, firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 sweet corn cob, kernels removed
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- 80 g milk of choice, plus 1 tablespoon extra
- 1 tbsp arrowroot flour (see Tips)
- 30 g butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1671.6 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 31.1 g
- Koolhydraten
- 26.6 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 min
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1h 15 min.
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min
Bengali fish cakes
1 godz. 20 min
Shepherd's pie with butter bean mash
1 godz.
Fish pie with mashed potato topping
2h
Cheese and herb scones (Toddlers and beyond)
30 min
Pork and apple cider stew
1 godz. 40 min
Salmon and corn cakes (10-12 months)
2h 20min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Linguine with salmon and herbs
25min
Lamb Moussaka
1 godz. 30 min