Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 200 g rote Linsen, getrocknet, gewaschen
- 1300 g Wasser
- 2 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 TL Salz
-
5
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 130 - 150 g Babyspinat, frisch
- 30 - 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- ¼ - ½ TL Kümmel, gemahlen (siehe Variation)
- Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 666 kJ / 159 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestrone mit Kichererbsen
45min
Tomaten-Curry-Suppe mit Kichererbsen
13h 10min
Sopa primavera (Frühlingssuppe)
45min
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40min
Grüne Gemüsesuppe
35min
Süßkartoffelsuppe mit Sternanis
40min
Kichererbsensuppe mit Blattspinat
35min
Gewürzlinsen mit RUPP Enzian
40min
Marokkanische Hühnersuppe (Harira)
1h
Cremige rote Linsensuppe
45min
Ingwer-Linsensuppe mit Kokosmilch
40min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h