Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 200 g rote Linsen, getrocknet, gewaschen
- 1300 g Wasser
- 2 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 TL Salz
-
5
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 130 - 150 g Babyspinat, frisch
- 30 - 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- ¼ - ½ TL Kümmel, gemahlen (siehe Variation)
- Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 666 kJ / 159 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote Rüben-Gulasch mit Dill-Erdäpfel
1 Std. 30 Min
Bohneneintopf mit Gerste
40min
Tomaten-Curry-Suppe mit Kichererbsen
13h 10min
Suppen Bowl mit Pilzen und Saibling
1h 15min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h
Minestrone mit Kichererbsen
45min
Orientalische Linsensuppe
30 Min
Sopa primavera (Frühlingssuppe)
45min
Kürbissuppe mit Hirse
35min
Kohlrabi-Erbsen-Cremesuppe mit Radieschen
35min
Kichererbsensuppe mit Blattspinat
35min
Spinatsuppe mit Karotte und Orange
25min