Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
250
g Urid Linsen
of 250 g Belugalinsen, müssen nicht eingeweicht werden -
50
g Kidneybohnen, getrocknet
of 50 g Kidneybohnen, aus der Dose, müssen nicht eingeweicht werden - 800 g Wasser
- 140 g rote Zwiebeln halbiert
- 10 g Ingwer, frisch, in feinen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
-
2
EL Ghee
of 2 EL Butter - 1 TL Koriander, ganz
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 2 - 3 EL Wasser
- 150 g Tomaten, in Stücken
- 1 - 2 TL Salz
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- ½ TL Chilipulver
- 1 EL Garam Masala
- 2 EL Butter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1290 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 9.1 g
- Natrium
- 543 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kichererbsen Masala
45 min
Dhal
40 min
Korma Paste
1 godz. 15 min
Palak Paneer mit Reis
45 min
Vegetarische Samosas aus dem Backofen
2 Std. 15 Min
Paneer
3h 20 min
Karfiol-Erdäpfel-Curry (Aloo Ghobi)
50 min
Korma-Gemüse-Curry
25 min
Rotes Linsen-Dal
1 Std.
Karibisches Karfiol-Curry mit Süßkartoffeln
40 min
Linsen Dal mit Bulgur
45 min
Linsen Dhal mit Spinat und Garnelen
35 min