Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
Rapsöl
of Kokosöl zum Einfetten - 120 g Olivenöl
- 3 TL Ras el Hanout
- 3 TL Salz
- 120 g rote Paprika, in Würfeln (2-3 cm)
- 200 g Fenchel, in Würfeln (2-3 cm)
- 200 g Melanzani, in Würfeln (2-3 cm)
- 150 g Zucchini, in Würfeln (2-3 cm)
- 80 g Karotten, in Scheiben (5 mm)
- 100 g Kräuterseitlinge, in Scheiben (5 mm)
- 280 g Kichererbsen, abgetropft
- 300 g Quinoa, weiß
- 520 g Wasser
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- ½ Bund Minze, frisch, Blättchen abgezupft
- ½ - 1 Chili, frisch, nach gewünschter Schärfe
- 2 - 3 Knoblauchzehen
- 50 g Cashewmus
- 60 g Limettensaft
- 200 g Granatapfelkerne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2269 kJ / 542 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 746 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Avocado Hummus Bowl mit Granatapfel-Couscous
1 Std.
Vollkornreissalat mit Kurkumadressing
1 godz. 5 min
Bunte Quinoa Bowl mit rotem Karfiolreis
45 Min
Gerstensalat mit Orangen, Koriander und Mandeln
45 Min
Curry Bowl mit schwarzem Reis und Hühnerfilet
1 Std.
Quinoasalat mit Bohnen und Ziegenkäse
30 Min
Lauwarmer Le Puy-Linsensalat mit Räuchertofu
1h 35min
Rote-Rüben-Salat mit Granatapfelkernen
25 Min
Kichererbsensalat mit Kräuterdressing
20 min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
50 dk
Korma-Gemüse-Curry
25 Min
Linsen Dhal mit Spinat und Garnelen
35 Min