![Palak Paneer mit Reis Palak Paneer mit Reis](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/31a07405f479895a13b02aed87cb8998/Derivates/7299f9ff863c5eb61b8d2e9f9696bb103542f95b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Blattspinat, frisch
- 20 g frischer Koriander, Blättchen abgezupft
- 50 g Cashewkerne
- 4 Knoblauchzehen
- 20 g frischer Ingwer, geschält, in dünnen Scheiben
- 250 g Zwiebeln, halbiert
-
25
g Ghee, (siehe Tipp)
of 25 g Butterschmalz - 200 g Paradeiser, geviertelt
- 1 - 2 grüne Chilischoten, frisch, entkernt, nach Geschmack
- ½ TL Muskat, gemahlen
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL Garam Masala
- 2 Prisen Zucker
- 1 ½ TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- 250 g Jasminreis
- 450 g Wasser
- ½ EL Öl
- 200 - 230 g Paneer Käse, (siehe Tipp)
- 70 - 100 g Joghurt 3,5 %Fett, nach Geschmack
- Zitronensaft, zum Abschmecken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2025 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 912 mg
Alternatieve recepten
Orientalische Falafel Bowl
1h 50min
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1h 10min
Paneer
3 Std. 20 Min
Zuccini-Minz-Suppe und Tomaten-Kokos-Suppe mit Linsenknödeln (XXL)
1h 20min
Butter Chicken mit Kürbis und Basmati-Wildreismischung
1 Std.
Chana Masala
45 Min
Tikka-Paste
1 Std.
Kichererbsen Masala
45 Min
Dal Makhani
1h 15min
Vegetarische Samosas aus dem Backofen
2h 15min
Linsendal
35 Min
Linsen Dal mit Bulgur
45 Min