Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Blattspinat, frisch
- 20 g frischer Koriander, Blättchen abgezupft
- 50 g Cashewkerne
- 4 Knoblauchzehen
- 20 g frischer Ingwer, geschält, in dünnen Scheiben
- 250 g Zwiebeln, halbiert
-
25
g Ghee, (siehe Tipp)
of 25 g Butterschmalz - 200 g Paradeiser, geviertelt
- 1 - 2 grüne Chilischoten, frisch, entkernt, nach Geschmack
- ½ TL Muskat, gemahlen
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL Garam Masala
- 2 Prisen Zucker
- 1 ½ TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- 250 g Jasminreis
- 450 g Wasser
- ½ EL Öl
- 200 - 230 g Paneer Käse, (siehe Tipp)
- 70 - 100 g Joghurt 3,5 %Fett, nach Geschmack
- Zitronensaft, zum Abschmecken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2025 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 912 mg
Alternatieve recepten
Linsendal
35 dk
Rotes Linsen-Dal
1sa
Linsen Dal mit Bulgur
45 Min
Dal Makhani
1 Std. 15 Min
Korma-Gemüse-Curry
25 Min
Karibisches Karfiol-Curry mit Süßkartoffeln
40 dk
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1 Std. 10 Min
Paneer
3 godz. 20 min
Indisches Gemüsecurry
50 Min
Linsen Dhal mit Spinat und Garnelen
35 dk
Kichererbsen Masala
45 Min
Orientalischer Brunch
1 godz. 20 min