![Linsen Dhal mit Spinat und Garnelen Linsen Dhal mit Spinat und Garnelen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9da285e0-025f-4da3-a633-981e53af2184/Derivates/651e9900-4989-42cf-867c-1c30d622c36f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- ½ Chili, frisch, in Stücken
- 1 ½ cm Ingwer, frisch, geschält
- 1 EL Olivenöl
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- ½ TL Koriander, gemahlen
- 250 g Karotten
- 250 g rote Paprika
- 200 g Kokosmilch
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 200 g Wasser
- 150 g rote Linsen, getrocknet
- 2 cm Zitronengras, frisch, fein gehackt
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Frühlingszwiebel
- 150 g Garnelen, roh, geschält, frisch oder aufgetaut
- 2 Limetten
- 60 g Babyspinat, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1664 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 10 g
Alternatieve recepten
Linsen Dal mit Bulgur
45 min
Lauwarmer Le Puy-Linsensalat mit Räuchertofu
1h 35min
Dal Makhani
1h 15 min
Dorsch-Curry
35 min
Pad Thai mit Huhn
30 min
Kürbisrisotto
45 min
Avocado Hummus Bowl mit Granatapfel-Couscous
1 godz.
Curry Bowl mit schwarzem Reis und Hühnerfilet
1 godz.
Ofenmelanzani mit Chermoula, Zitronenbulgur und Minzjoghurt
1h 20min
Bunte Quinoa Bowl mit rotem Karfiolreis
45 min
Orientalischer Gemüse-Quinoasalat
1h 20min
Saibling auf Rote-Rüben-Hirsotto
50 min