Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Zweiglein Petersilie, frisch
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g Zwiebeln, geschält, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 200 g Karotten, in Scheiben (0,5 cm)
-
200
g gelbe Linsen, getrocknet
of 200 g rote Linsen, getrocknet - 900 g Wasser
- 400 g passierte Tomaten
-
400
g schwarze Bohnen, aus der Dose, abgetropft
of 400 g Kidneybohnen, aus der Dose, abgetropft - 1 TL Chilipulver
- ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- ½ TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
-
1
EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
of 2 Würfel Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1758 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 17 g
- Natrium
- 914 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bohneneintopf mit Gerste
40 Min
Karibisches Karfiol-Curry mit Süßkartoffeln
40 Min
Rollgerstelsuppe (vegetarisch)
45 min
Fastensuppe
45 min
Linsen-Tomateneintopf
1 Std. 30 Min
Saure Bohnen mit Ofengemüse
45 min
Dal Makhani
1h 15 min
Korma-Gemüse-Curry
25min
Erfrischender Bohneneintopf
25min
Linsen Dal mit Bulgur
45 min
Bohnen-Avocado-Salat
15min
Gemüsegröstel mit Bohnen
40 Min